Jätehuollon laskutus

Vakituisten asukkaiden jäteastiatyhjennykset ja aluekeräyspisteen käyttöoikeusmaksut laskutetaan neljännesvuosittain tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Perusmaksua laskutetaan jokaisella laskulla kolmen kuukauden osalta. 

Yritykset, joilla on käytössä normaaleja, kotitalousjätehuollon kaltaisia palveluita, laskutetaan samassa laskutusrytmissä vakituisten asukkaiden kanssa.

Vapaa-ajan kiinteistöjen laskutus tapahtuu kerran vuodessa. Laskutus ajoittuu loppuvuoteen. 

Laskutuksesta huolehtivat Sammakkokankaan palveluneuvojat.

Maksuehto on 14 päivää. Mahdolliset maksumuistutukset tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa jätelautakunnalle 14 päivän kuluessa laskun saamisesta. (Sydän-Suomen jätelautakunta, PL 13, 43101 Saarijärvi)

Jätekeskusasiakkaiden laskutus

Jätekeskukseen tuodut kuormat voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla kuorman tuonnin yhteydessä. Kuorman käsittelymaksusta on mahdollista saada myös lasku. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Jäteasemille tuodut maksulliset kuormat laskutetaan parin kuukauden välein.

Laskutuksesta huolehtivat Sammakkokankaan palveluneuvojat.

Maksumuistutukset ja perintä

Sammakkokankaan laskutuksen muistutusten lähettämisen hoitaa Intrum Justitia. Kahden maksumuistuksen jälkeen laskun perintä siirtyy jälkiperintään. Julkisoikeudellisten maksujen osalta jätelautakunta siirtää maksujen perinnän tarvittaessa ulosottoon. 

Intrum Justitia Oy

Asiakaspalvelu (ark. 7:30 - 17:00)
p. 09 229 11 845