Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

Akonpuron aluekeräyspiste Uuraisilla on lopetettu. Lue lisää täältä. Kinnulan urheilukentän aluekeräyspiste on lopetettu. Lue lisää täältä.

Äänekosken jätteekuljetukset muuttuvat 2020. Lue lisää täältä.

Tietosuoja-asetus voimaan 25.5.2018

GDPR (General Data Protection Regulation) tuli EU:n jäsenvaltioiden sovellettavaksi 25.5.2018. Asetuksen tarkoituksena on yhdenmukaistaa EU:n tietosuojakäytäntöjä ja parantaa EU:n kansalaisten yksityisyydensuojaa. GDPR tuo henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn lisää läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta.

Sammakkokangas Oy:llä on jätehuoltoon liittyvän asiakasrekisterin tekninen ylläpito. Reksiteriohjelmana toimii JHLwin. Yhtiö tarvitsee asiakasrekisteriä kunnan vastuulla olevien jätehuollon palvelutehtävien hoitoon. Palvelutehtävät yhtiö tuottaa omistajakuntiensa lukuun. Rekisteriin kerätään vain jätehuollon järjestämiseen tarvittavaa tietoja, joita käytetään vain jätehuoltotehtävien hoitamiseen. Toiminta perustuu jätelakiin, joten asiakasrekisteristä tietojen poistaminen onnistuu vain jätelain sallimissa rajoissa. Rekisterin toimii myös jätelaissa määritellyn jätehuoltoviranomaisen rekisterinä.

Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseen TÄSTÄ

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuoltoasioiden hoitamisen 24/7 

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin kello 9 – 15: 044 4685 502 tai  info@sammakkokangas.fi.

Ohje 

Sähköinen asiointi avautuu sammakkokangas.fi -sivuston oikeasta yläkulmasta. Pääset sähköiseen asiointiin klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia. 

Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. 

Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta.

Katsaus vuoteen 2016

Yhtiön kolmastoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden toimiston valmistuminen jätekeskukseen ja jätekuljetusten aloittaminen Uuraisilla.  Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Uusi asiakaslehti on ilmestynyt.

  SammakkoNews 2018 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.