Huomioitavaa juuri nyt

Vaarallisten jätteiden keräysrekka pysähtyy seuraavasti

16.4.2019

Vaarallisten jätteiden keräysrekka pysähtyy toukokuussa Karstulassa, Saarijärvellä, Suolahdessa, Uuraisilla, Äänekoskella ja Petäjävedellä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Tulevat arkipyhät saattavat vaikuttaa astiatyhjennyksiin

11.4.2019

Pitkäperjantain, pääsiäismaanantain ja vapun pyhät saattavat aikaistaa tai myöhästyttää kaikkia sen viikon jäteastiatyhjennyksiä päivällä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätekampanjat tulevat

2.4.2019

Sammakkokangas järjestää osakaskunnissaan puutarhajätteiden vastaanoton.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

I Love Muovi

26.3.2019

YLE käynnisti eilen kampanjan, joka kantaa nimeä I Love Muovi.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Tunnistatko vaaralliset jätteet?

4.3.2019

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa väärään paikkaan joutuessaan erityistä vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Lue lisää

Tiedotteet

Yritysten jätteet ja Materiaalitori – infotilaisuus

17.4.2019 - Kunnallisille jätehuoltoyhtiöille on tulossa rajoituksia vastaanottaa yritysjätteitä ja –sivuvirtoja. Kierrätystavoitteet tiukentuvat. Jatkossa jätteet ja sivuvirrat on kierrätettävä mahdollisimman tehokkaasti mm. materiaalitori –vaihdanta-alustalla. Miten muutokset vaikuttavat yrityksesi jätehuoltoon? Tule kuulemaan ja kysymään asiantuntijoilta.

Äänekosken aseman maanrakennusurakka

1.4.2019 - Tälle sivulle on kerätty urakkalaskenta-aineisto liittyen Äänekosken Koukkuniemen maanrakennusurakkaan liittyen.

Tiedote; Kotitalouksien jätehuolto Petäjävedellä

1.4.2019 - Sammakkokangas Oy on ottanut vastuun Petäjäveden jätehuollon palvelutehtävistä eli käytännön järjestämisestä vuoden 2019 alusta alkaen. Petäjäveden kunta ja Sammakkokangas Oy lähettivät syksyllä 2018 vakituisille asukkaille tiedotteen jätehuollosta.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ