Huomioitavaa juuri nyt

Jouluajan muutokset palveluissa

13.12.2018

Sammakkokankaan toimipisteet ovat normaalisti auki 21.12.2018, jonka jälkeen jäämme joululomalle.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Biojätteen tyhjennykset vko 49 ja 50

7.12.2018

Viikolla 49 ja 50 ajetaan poikkeuksellisesti bio- ja sekajäte eri päivinä Saarijärven alueella, joissa nämä astiat normaalisti tyhjennetään samana päivänä. Tämän vuoksi biojäteastia saatetaan tyhjentää aikaisemmin tai myöhemmin kuin normaalisti. Tämän jälkeen tyhjennykset jatkuvat normaalisti.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uusi yhteistyökumppani laskutukseen

26.11.2018

Sammakkokangas Oy on aloittanut yhteistyön Ropo Capital Oy:n kanssa. Ropo Capitalin kautta hoidetaan jatkossa myös maksumuistutusten lähetys.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Lämmin biojäte jäätyy herkästi astiaan

20.11.2018

Pakkaset aiheuttavat biojätteen tyhjennyksille haasteita. Jos biojäteastiaa ei ole tyhjennetty sovittuna tyhjennyspäivänä, voi syynä olla biojätteen jäätyminen astiaan. Suomen sääolot ovat vaihtelevat ja niihin me emme pysty vaikuttamaan. Asiakkaiden tulee itse havainnoida tilannetta ja huolehtia siitä, että astia tai sen sisältö on jätekuljettajan tyhjennettävissä kelillä kuin kelillä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Muovipakkausten kerääminen ja kierrätys

2.10.2018

Muovipakkausten kerääminen kuuluu jätelain mukaan tuottajavastuulle. Kunnat voivat halutessaan täydentää keräystä.

Lue lisää

Tiedotteet

Itsenäisyyspäivä saattaa vaikuttaa tyhjennyspäivään!

3.12.2018 - Torstain arkipyhä saattaa muuttaa loppuviikon tyhjennyksiä.

Jäteasemien talviajat

27.11.2018 - Jäteasemien talviajat alkavat. Kannonkosken, Kinnulan ja Kivijärven jäteasemat ovat kiinni viikosta 49 alkaen. Talviajalla nämä jäteasemat ovat auki viikoilla 51, 2 ja 6.

Tiedote; Petäjäveden kiinteistön haltijat

21.11.2018 - 1.1.2019 Sammakkokangas Oy aloittaa tuottamaan Petäveden kunnalle jätelain mukaiset palvelutehtävät. Vuoden 2019 alusta jätehuollon viranomaisena aloittaa Sydän-Suomen jätelautakunta.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ