Huomioitavaa juuri nyt

Asiakaspalvelu on kiinni 14.-15.2.19

13.2.2019

Palvelemme jälleen maanantaina 18.2. normaalisti klo 9 alkaen.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Kannonkoskella muutoksia viikon 7 tyhjennyksissä

11.2.2019

Kannonkoskella tiistain 12.2. jäteastiatyhjennykset tehdään poikkeuksellisesti keskiviikolla 13.2.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Lumi aiheuttaa ongelmia jäteastiatyhjennyksiin

7.2.2019

Jos lumityöt ovat tekemättä ja astia on lumen peitossa, ei sitä ole voitu tyhjentää. Lumen paljous on aiheuttanut myös puiden kaartumista tien päälle. Auton vapaa kulkukorkeus tulisi olla viisi metriä. Pyydämme asiakkaita ennakoimaan tilanteen ja raivaamaan kulkukorkeuden riittäväksi, jotta jäteautolla pystyy tiellä ajamaan. Näin vältytään mahdollisilta hukkakäynneiltä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jäteasemien talviajat

31.12.2018

Jäteasemien talviajat alkavat. Kannonkosken, Kinnulan ja Kivijärven jäteasemat ovat kiinni viikosta 49 alkaen. Talviajalla nämä jäteasemat ovat auki viikoilla 51, 2 ja 6.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uusi yhteistyökumppani laskutukseen

26.11.2018

Sammakkokangas Oy on aloittanut yhteistyön Ropo Capital Oy:n kanssa. Ropo Capitalin kautta hoidetaan jatkossa myös maksumuistutusten lähetys.

Lue lisää

Tiedotteet

Jäteastiatyhjennyksissä muutoksia viikolla 5

29.1.2019 - Saarijärven alueella viikon 5 loppuviikon tyhjennykset myöhästyvät päivällä. Uuraisten biojätteet kerätään poikkeuksellisesti mahdollisesti loppuviikosta autoon tulleen vian vuoksi.

Rinki Oy lisännyt muovipakkausten keräystä

29.1.2019 - Tuottajayhteisö Rinki Oy on lisännyt muovipakkausten keräyslaatikoita Karstulaan ja Pihtiputaalle. Sammakkokankaan toiminta-alueella on näin ollen yhteensä kuusi Ringin ylläpitämää muovipakkausten keräyslaatikkoa.

Tiedote; Petäjäveden kiinteistön haltijat

29.12.2018 - 1.1.2019 Sammakkokangas Oy aloittaa tuottamaan Petäveden kunnalle jätelain mukaiset palvelutehtävät. Vuoden 2019 alusta jätehuollon viranomaisena aloittaa Sydän-Suomen jätelautakunta.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ