Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

Äänekoski Info

Lue tarkemmin ajankohtaisia asioita tästä

Joulukuusikeräys

Joulukuusia kerätään kuntien keskustaajama-alueilla viikosta 2 alkaen. Pääasiassa keräys tapahtuu viikolla 3. Kuuset tulee jättää näkyvälle paikalle jäteastian tai -katoksen viereen.

Kannonkosken, Kivijärven ja Kinnulan jäteasemat ovat auki viikolla 2 normaalina aukioloaikana. Karstulan ja Uuraisten jäteasemat ovat auki läpi talven joka viikko. Joulukuusia vastaanotetaan jäteasemilla aukioloaikoinaveloituksetta. Kuusen voi tuoda veloituksetta myös Sammakkokankaan jätekeskukseen.

 Jäteasemien aukioloajat

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuoltoasioiden hoitamisen 24/7 

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin kello 9 – 15: 044 4685 502 tai  info@sammakkokangas.fi.

Ohje 

Sähköinen asiointi avautuu sammakkokangas.fi -sivuston oikeasta yläkulmasta. Pääset sähköiseen asiointiin klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia. 

Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. 

Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta.

Katsaus vuoteen 2016

Yhtiön kolmastoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden toimiston valmistuminen jätekeskukseen ja jätekuljetusten aloittaminen Uuraisilla.  Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2017

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi ja Uurainen sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.