Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

Toukokuussa tapahtuu!

Puutarhajätteen keräyskampanjat jäteasemilla toukokuussa. Lue lisää täältä.

Sammakkokangas on mukana Sun Siisti Saarijärvi sekä Tosi Siistii Äänekoski siivousviikoilla. Molemmat tapahtumat ovat viikolla 21. Lue lisää Saarijärven tapahtumaviikosta täältä ja Äänekosken viikosta vastaavasti täältä.

Sammakkokankaan jätekeskuksesta on nyt mahdollista ostaa multaa ja kuorikatetta. Lue lisää täältä.

Teiden kantavuus on heikentynyt kelirikon vuoksi!

Raskaalla jäteautolla ei paikoin pysty ajamaan hiekkateillä tien sortumisvaaran takia, minkä vuoksi jäteastia saattaa jäädä tyhjentämättä rytminmukaisena tyhjennyspäivänä. Korvaava tyhjennys pyritään tekemään kahden viikon sisällä, mikäli tien kunto sen sallii.

Jos astian tyhjennyksellä on kiire tai haluatte varmistaa, että tyhjennys onnistuu, jäteastia olisi hyvä siirtää väliaikaisesti kantavan tien varteen. Astian paikan muutoksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköposititse info@sammakkokangas.fi tai puhelimitse 044 4685 502 arkisin klo 9-15.

kelirikko_pieni.jpg

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuoltoasioiden hoitamisen 24/7 

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin kello 9 – 15: 044 4685 502 tai  info@sammakkokangas.fi.

Ohje 

Sähköinen asiointi avautuu sammakkokangas.fi -sivuston oikeasta yläkulmasta. Pääset sähköiseen asiointiin klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia. 

Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. 

Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta.

Äänekoski Info

Lue tarkemmin ajankohtaisia asioita tästä

Katsaus vuoteen 2016

Yhtiön kolmastoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden toimiston valmistuminen jätekeskukseen ja jätekuljetusten aloittaminen Uuraisilla.  Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2017

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.