Huomioitavaa juuri nyt

Kuntien lajitteluasemien aukiolo syys - ja talvikaudella

18.10.2019

Asemien aukiolo muuttuu marraskuun alussa.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Kannonkosken jäte-/ lajitteluasema suljettuna toistaiseksi

9.10.2019

Kannonkosken jäte-/ lajitteluasema pidetään suljettuna toistaiseksi, koska asemalla on rikottu paikkoja laajasti ja asema ei ole nykyisellään turvallinen.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätekampanjat jäte-/ lajitteluasemilla

7.10.2019

Lajitteluasemilla otetaan vastaan kotitalouksilta ilmaiseksi puutarhajätettä ja oksia viikoilla 42 ja 43 normaaleina aukioloaikoina. Muistathan pitää oksat erillään puutarhajätteestä!

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uudet jätehuollon käytännöt voimaan vuoden 2020 alusta alkaen

7.10.2019

Yritysten jätehuolto muuttuu vuoden alussa, kun materiaalitorin käyttö alkaa. Sammakkokangas kunnallisena jäteyhtiönä tarjoaa yrityksille palveluita siinä tilanteessa, jossa muuta palvelua ei ole kohtuudella saatavilla. Tarve todennetaan jatkossa materiaalitorin kautta.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Biojäteastioidenpesut alkavat

25.9.2019

Biojäteastioita aloitetaan pesemään kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen alueella viikolla 40. Tämän vuoksi biojäteastia saatetaan tyhjentää kerran myös muuna kuin rytminmukaisena tyhjennyspäivänä.

Lue lisää

Tiedotteet

Äänekosken lajitteluasema Koukku aukeaa pian

7.10.2019 - Äänekosken Koukkuniemen teollisuusalueelle avautuu Lajitteluasema Koukku 18.11.2019. Asema on tarkoitettu asumisessa syntyville jätteille.

Multaa ei enää saatavilla

9.9.2019 - Jätekeskuksessa myyty multa on loppunut, joten sitä ei enää ole saatavissa. Keväällä tulee uusi kuorma ja myynti jatkuu.

Petäjävedelle avattu keräyspisteitä

24.6.2019 - Aluekeräyspisteitä on avattu keskustaan, Kintaudelle ja Kulmalaan. Hyötyjätteiden keräystä kustannetaan perusmaksulla.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön viidestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Petäjäveden kunnan liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa sekä osallistunut Circwaste hankkeeseen.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ