Huomioitavaa juuri nyt

Saarijärvellä tyhjennyksissä muutoksia vkolla 7

10.2.2020

Jäteauton huollon vuoksi Saarijärven jäteastiatyhjennykset myöhästyvät päivällä keskiviikosta alkaen. Keskiviikon tyhjennykset suoritetaan näin ollen torstaina, torstain perjantaina ja perjantain lauantaina.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Liukkaat tiet estävät jäteastian tyhjennyksiä

2.1.2020

Liukkaat tiet aiheuttava paikoitellen ongelmia jäteastiatyhjennyksiin, minkä vuoksi jäteastiaa ei päästä tyhjentämään. Talvikunnossapito kuuluu kiinteistönhaltijan/ -omistajan vastuulle.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uudet jätehuollon käytännöt voimaan vuoden 2020 alusta alkaen

1.1.2020

Yritysten jätehuolto muuttuu vuoden alussa, kun materiaalitorin käyttö alkaa. Sammakkokangas kunnallisena jäteyhtiönä tarjoaa yrityksille palveluita siinä tilanteessa, jossa muuta palvelua ei ole kohtuudella saatavilla. Tarve todennetaan jatkossa materiaalitorin kautta.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

1.9.2020 Äänekosken kuljetuksia hoitaa kaksi eri yritystä

1.1.2020

Sammakkokangas Oy on kilpailuttanut Äänekosken alueen jätteenkuljetuksen 1.9.2020 alkaen.

Lue lisää

Tiedotteet

Multia ja Hankasalmi yhtiön osakkaiksi

15.1.2020 - Sammakkokangas Oy:n kuntaomistuspohja laajenee jälleen, kun Multian ja Hankasalmen kunnat liittyvät yhtiön osakkaiksi.

Äänekosken lajitteluasema Koukku

15.1.2020 - Äänekosken Koukkuniemen teollisuusalueelle on avautunut Lajitteluasema Koukku marraskuussa 2019. Asema on tarkoitettu asumisessa syntyville jätteille.

Kuntien lajitteluasemien aukiolo talvikaudella

14.1.2020 - Talvikaudella asemien aukioloaika poikkeaa kesäkaudesta.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön viidestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Petäjäveden kunnan liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa sekä osallistunut Circwaste hankkeeseen.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ